Houtrot

Heeft uw kozijn een rotte plek? soms is het niet eens nodig om het hele kozijn te vervangen. Door middel van een kunsthars drijfflex kunnen wij het rotte gedeelte uitkappen en opvullen, op dit stuk vervangend kozijn geven wij zelfs nog 10 jaar garantie. Mocht het toch zo zijn dat het kozijn vervangen moet worden, wij hebben goed contact met bouwbedrijven die dit heel snel voor ons kunnen regelen.

Onderhoud

Onderhoudsschilderwerk is niet een kwestie van een nieuw laagje lak of verf op de ondergrond aanbrengen. Kennis betreffende constructie, ondergrond, eisen en wensen is van belang om een goede voorbewerking en afwerking te realiseren. Door toepassing van de juiste technieken en materialen is ons streven om het onderhoud, op de lange termijn, zo voordelig mogelijk te houden. Via deze weg blijft de kwaliteit van uw schilderwerk gewaarborgd. Ook voeren wij veel onderhoudswerk uit voor particulieren.

Nieuwbouw

Voor schilderwerk aan nieuwbouwprojecten bent u bij ons aan het juiste adres. Vele nieuwbouwwoningen werden door ons al afgewerkt. Bent u op zoek naar een partner voor het afwerken van nieuwbouwprojecten? Wij geven u graag gericht advies en verstrekken vrijblijvend een offerte.