Sauzen

Witten, latexen of schilderen geeft een extra mooi en langer effect als u de juiste soort verf kiest en werk maakt van een goede ondergrond. Beter voor u, én voor het milieu. Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken om tot sfeervol muurschilderwerk te komen. Wij zorgen voor een goede ondergrond, zo nodig behandeld met fixeer of primer, en brengen de verf goed aan. Dan hecht deze het best en gaat de verf zo lang mogelijk mee.

Behang

Ziet op u tegen het behangen? Kies voor snel resultaat en spatzuiver vakwerk. Behangen: het lijkt eenvoudig maar in de praktijk kan dat behoorlijk tegenvallen. Waarom zou u er zelf aan beginnen als wij de klus netjes, strak en tegen eerlijk tarief voor u uitvoeren? Na een bespreking bij u thuis ontvangt u binnen 48 uur een heldere offerte. Samen plannen we de werkzaamheden in. Vervolgens zorgt u voor genoeg behang en lijm, wij voor het gereedschap. Als u twijfelt over de mogelijkheden op uw muren, het gewenste behangsoort (vliesbehang, vinylbehang, glasvezelbehang, papierbehang) of de kleur, dan geven wij u graag passend advies. Werkzaamheden zijn incl. Behang afsteken, wanden voorbehandelen, schade herstellen, egaliseren, hoeken aanhelen en naden dichtsmeren, behangen en natuurlijk alles weer netjes opruimen.

Glasweefsel

Glasweefsel behang werkt uw wand of plafond naadloos af. Glasweefsel behang is verkrijgbaar in diverse designs maar ook helemaal strak. De voordelen van glasweefsel behang zijn bijzonder. Glasweefsel behang heeft ten opzichte van andere typen wandafwerking bijzondere voordelen, het is stootvast, scheuroverbruggend, scheurvoorkomend, Eenvoudig schoon te maken met water en zeep en tot 15 keer overschilderbaar (u blijft het design gewoon zien).